Gehwol

Gehwol waarborgt een zeer effectieve verzorging en doeltreffende voorkoming van voetschimmel. Deze huidvriendelijke bescherming is zelfs geschikt voor de bijzond gevoelige voeten van diabetici. Het assortiment van Gehwol is zo uitgebreid dat elk voetprobleem er mee aangepakt kan worden, droge huid, voetschimmel, eelt en huidscheurtjes, nare geurtjes en nog veel meer. Daarnaast heeft Gehwol verschillende producten in het assortiment om de voeten te verwennen en verzorgen.

Shop Gehwol

 

 

Laufwunder

De producten van Laufwunder/Handwunder bevatten een unieke combinatie bestaande uit de beste grondstoffen en natuurlijke materialen die vriendelijk zijn voor de huid. Verzorgend en voedend voor handen en veoten. Door eigen productie en de modernste technieken is de hoogste kwaliteit altijd gegarandeerd. Dermatologisch getest en geschikt voor alle huidtypes. 

Shop Laufwunder

 

 

HFL Laboratories

HFL Laboratories is de specialist op het gebied van lichaam- en voetverzorging. Jarenlang onderzoek en praktijkervaring heeft geleid tot de innovatie van een lijn doeltreffende producten voor de verzorging van de huid, het gezicht, probleemnagels en de voeten.

De productenlijn van HFL Laboratories biedt voor zowel verzorging als voor problemen een goed product.

Wilt u graag uw lichaam en voeten goed verzorgen of doen er zich problemen voor?

HFL Laboratories biedt een effectieve lijn met verschillende doelstellingen. De verzorging van het lichaam maar ook de huid- en nagelproblemen die zich voordoen zoals onder andere schimmelnagels, voetschimmel, kloven en psoriasis.

De verzorgingsproducten ondersteunen een effectieve behandeling door een professional.

Alle producten zijn dermatologisch getest en kunnen gebruikt worden door kinderen en diabetici.

De HFL producten zijn uitsluitend te koop bij professionals zoals pedicures, fysiotherapeuten en schoonheidsspecialisten.

HFL Laboratories

 

 

Mykored

De Mykored producten zijn speciaal gemaakt en uit gewerkt voor de verzorging van uw teen nagels en teen-tussenruimtes die moeilijk te bereiken zijn en hierdoor vaak nat blijven De anti-schimmel druppels van mykored voorkomen schimmelnagels en bestrijd actief onaangename zweetgeuren van de voeten. Wij leveren de complete laufwunder pedicureproducten lijn.

Mykored voorkomt voetschimmel en biedt tijdig weerwerk. De spray is ideaal om in de schoenen te spuiten. 

Shop Mykored

 

 

Samenwerkende Pedicures

Samenwerkende pedicures is een veel verkochte serie voetverzorging producten lijn in de pedicuresalon. Het zijn  pedicureproducten die een oplossing bieden voor veel voorkomende problemen, zoals mycosenagels  ook wel kalknagel genoemd en voetschimmel. Maar ook voor blaren , wratten , antischimmel spray, voetbalsem,eelt en likdoorns ,voetdeo en een heerlijke voetbad olie.

Shop Samenwerkende Pedicures

 

 

Voetcare

Voetcare is op het gebied van voetverzorgingsdproducten zeer wel bekend bij iedere pedicure. Het helpt effectief vervelende geur en transpiratie van de voeten te elimeneren. Zweetvoeten zijn vanaf nu
verleden tijd.
 

 

 

Dettol

Dettol is van oudsher bekend voor de ontsmetting van wonden en huid.

Shop Dettol