Desinfectie

Wij bieden een uitgebreide keur aan desinfectanten en reiniging producten voor de beautysalon.

Shop Desinfectie

 

 

Salonkleding

De juiste salonkleding maakt een belangrijk onderdeel uit van uw beautysalon. U straalt hiermee immers betrouwbaarheid en professionaliteit uit. MAZ biedt een assortiment kwaliteits-kleding aan, die perfect aansluit bij de hoge eisen van de schoonheidsspecialiste. Bij ons is het ook mogelijk om een eigen print of bedrijfslogo te laten zetten op uw kleding. Wij leveren ook afwijkende maten op aanvraag. 

Niets gaat boven uw eigen veiligheid en comfort. Werken in de beautysalon met de juiste bescherming en met prettig zittende kleding is een must om adequaat te kunnen werken. U voelt zich bovendien prettiger, wat u weer uitstraalt naar de klant. MAZ biedt een ruime keuze als het gaat om kleding en bescherming voor de schoonheidsspecialiste.

Shop Salonkleding

 

 

Saloninrichting

Of u nu alleen een balie of presentatie meubilair nodig heeft, of een complete saloninrichting, wij hebben het voor u. Buiten het inrichten van uw salon, doen wij ook complete interieurbouw.

Shop Saloninrichting

 

 

Zonnebank

Hoewel MAZ geen solaria verkoopt, is er toch regelmatig vraag naar zonnebank accessoires. Wij hebben daarom een beperkte voorraad opgenomen in ons assortiment tegen scherpe prijzen.

Shop Zonnebank

 

 

Wegwerpartikelen

Omdat wegwerpartikelen onmisbaar zijn in de beautysalon heeft MAZ Beautyland een brede keuze. Doordat wij groot inkopen kunnen wij u deze wegwerpartikelen tegen scherpe prijzen aanbieden.

Shop Wegwerpartikelen