Cursussen Modules

Onze Opleidingen

Enjoy Nails biedt verschillende opleidingen aan om u op te leiden tot professioneel nagelstylist.
Van een manicure tot een Allround cursus.

U kunt iedere dinsdag (09:00 - 14:00)Woensdag avond 19:00 -22:00 Donderdag avond 19:00-22:00 of op zaterdag 09:00 tot 14:00 de 1e van de maand instromen op afspraak.

De mogelijkheid om de cursus versneld te volgen is mogelijk door meerdere dagen van de bovenstaande lesdagen in te plannen.

Hiermee heeft u de mogelijkheid zich te specialiseren in bepaalde technieken van nagelstyling. U kunt deze modules los volgen of als combinatie. Combinatie opleidingen zijn aantrekkelijker omdat deze de benodigde basisonderdelen bevatten en tegen een scherpe prijs worden aangeboden.

Met de cursus nagelstyling van Enjoy Nails kun je binnen 5 lessen al zelfstandig een mooie nagelverlenging maken met een french manicure of een leuk design.

Nagelstyling is een vrij beroep en kent een hele lage investering 's drempel. Met een praktijk aan huis of met een bezoekservice (mobiele nagelstudio) is een goed bedrijf op te bouwen .Flexibele werktijden zorgen ervoor dat het beroep van manicure/nagelstylist goed is te combineren met andere beroepen zoals schoonheidsspecialiste, kapper, welness behandelingen en pedicure, maar ook vele andere beroepen. Daarnaast is het makkelijk in pas baar in verschillende levens- en gezinsomstandigheden. De tijden bepaal je zelf. In dit beroep ben je verzekerd van goede verdiensten, mede door de verkoop van verschillende producten.

Er wordt lesgegeven met het hoogstaande merken van o.a. Young Nails , CND en Nailit products. In deze  lessen leer je o.a vijltechnieken, met tips, sjablonen en de supersnelle reverse techniek te werken. De klassen zijn niet groter dan 6 personen, hierdoor krijg je erg veel persoonlijke aandacht en is er de ruimte voor advies/ cursus op maat. 

De cursus nagelstyling van Enjoy Nails biedt  een uitgebreid cursusaanbod aan, naar ieders wens en financiële mogelijkheden. Al onze nagelopleidingen bevatten een theorie- en praktijkgedeelte.

De cursusboeken hebben handige stappenplannen welke na de opleiding ook zeer veel nut hebben. De cursussen bestaan uit verschillende modulussen deze worden afgesloten met een certificaat, die na het succesvol uitvoeren van een praktijkopdracht uitgewerkt wordt.

Enjoy Nails is er altijd voor haar leerlingen. Daarom zorgen wij voor een gedegen individuele begeleiding en staan wij altijd klaar voor vragen. Na de cursus is er altijd de mogelijkheid om een perfectie training te boeken in deze dag kunnen onze cursisten tonen hoe ze in de praktijk zijn 'gegroeid', en kunnen wij u helpen de puntjes op de i te zetten en met eventuele praktijk problemen of snelheid en perfectie.

Juist na het afronden van je opleiding loop je vaak tegen praktijk problemen aan, waar wij u graag bij helpen. Via de telefoon, e-mail of persoonlijk tijdens de perfectie trainingen.

Als het even tegen zit sta je bij Enjoy Nails dus niet alleen!

Voor de ervaren nagelstylist hebben wij de mogelijkheid om individuele begeleiding te krijgen voor perfectionering en- of wedstrijdbegeleiding. Wil je meer weten over onze nagelopleidingen of producten? Neem dan contact met ons op.

Klik hier voor onze algemene voorwaarden.

Cursussen Modules

Skin Candy Opleiding

Cursus Skin Candy (Candying) gehele lichaam

Om de juiste techniek te leren en de handigheid in het candying te verkrijgen organiseren wij 3 cursusdagen. Deze cursusdagen worden alleen aangeboden aan professionele schoonheidsspecialistes, pedicures en bijvoorbeeld nagelstylistes. Je dient in het bezit te zijn van een kvk-nummer.

Beginners dienen bij dag 1 te beginnen. Gevorderden, bijvoorbeeld die van merk overstappen en al een cursus gevolgd hebben, kunnen bij dag twee instappen.

Wil je in het ontharingsseizoen volop van je nieuwe behandelingen kunnen profiteren? Dan raden we je aan om in de herfst/winter de cursus te volgen zodat je in de lente/zomer voldoende ervaring hebt opgedaan.

Dag 1 HOW TO CANDY 149€ excl BTW Duur: 6 uur

Deze dag bestaat uit de theorie en het aanleren van de basistechniek op de benen. Je werkt in paren en ondergaat het candying dus zelf ook. Zorg dus voor voldoende beharing (liefst minimaal 1cm). Lukt dit niet, geef dit dan z.s.m. aan zodat er een ander model geregeld kan worden.

Na deze dag kun je kiezen of je verder wilt met de vervolgdagen. Kies je voor de vervolgdagen dan schrijf je je in en ga je met het startpakket thuis oefenen op de benen.

Dag 2 CANDY ON! 149€ excl BTW Duur: 6 uur

Iedereen werkt weer in paren, je doet de behandeling dus bij iemand anders en jijzelf ondergaat het candying ook! Zorg voor beharing op de benen, oksels, bikini, gezicht en/of armen. Lukt dit niet, geef het dan op tijd aan.

Deze dag besteden we de meeste tijd aan bikini, oksels en gezicht inclusief wenkbrauwen.  Ook van de theorie worden de belangrijkste punten herhaald en wordt er besproken wat goed en niet goed ging tijdens het oefenen en worden hier eventueel oplossingen voor gezocht.

Dag 3 CANDY LIKE A PRO! 85€ excl BTW Duur:3 uur

Op deze dag doe je een korte theorietoets en een demonstratie van het candying van de onderbenen + een nader te bepalen lichaamsdeel (op de dag wordt voor jou gekozen afhankelijk van het model: bikini, oksels of bovenlip/kin). Daarnaast gaan we je technieken verfijnen indien nodig en oefenen op wat er nog verbeterd kan worden.

Optie vervolg : THE BRAZILIAN/BOYZILIAN 85€  Duur: 2-3 uur

Voor degenen die de brazilian willen gaan aanbieden is er de mogelijkheid dit ’s middags te leren. Hiervoor lig je ook zelf model of neem je een geschikt model mee.

Cursus Skin Candy gelaat  

FACE IT! Gelaat incl wenkbrauwen en mapping 149€ Excl BTW Duur: 6 uur

De Skin Candy Face It cursus is special samengesteld voor degene die alleen het gelaat willen leren ontharen met suikerpasta. Eerst wordt de theorie besproken en vervolgens start de praktijk. De basis techniek wordt eerst geoefend op de onderbenen. Daarna het gelaat waarbij er geoefend wordt op de bakkebaarden, kaak, wangen, kin, hals, bovenlip, oren, neus en wenkbrauwen. Daarnaast wordt het ‘mapping’ aangeleerd (het in model tekenen van de wenkbrauwen).

Na deze dag ontvang je een certificaat van Skin Candy en kun je je tevens inschrijven voor de salon finder bij Skin Candy Family Nederland/België.

Candy Brow Cursussen

Candy Brows: Henna, Mapping & Shaping 149€ excl BTW Duur : 6 uur

In deze cursus leer je de wenkbrauwen te behandelen met henna. We starten met theorie en gaan dan verder met de praktijk. In de praktijk leer je het shapen van de wenkbrauw met draad en potlood (browmapping). Hierna leer je om de wenkbrauwen verven met henna en te epileren met suikerpasta en een candy brow spateltje. Het resultaat is de perfecte wenkbrauwen.

Candy Brows: Brow lamination en wimperlift 149€ excl BTW

Brow Lamination oftwel de browlift is een nieuwe behandeling waarbij de natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting geplaatst worden. Hierdoor lijken de wenkbrauwen meteen veel voller. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ca. 6 weken zichtbaar. Het is zeer geschikt voor eigenwijze wenkbrauwen, waarbij de haartjes gekruld of warrig zijn. Daarnaast leer je de wimperlift. De wimpers krijgen hierdoor een prachtig natuurlijk uitziende krul. Ze lijken meteen een stuk langer. De cursus is inclusief in model brengen van de wenkbrauw.

Skin Candy Face Care: Gezichtsbehandeling  149€ excl BTW

Ken jij onze Smooth Kiss en Fresh Kiss lijn al? Hiermee geef je de meest zoete behandelingen. Gecombineerd met een bindweefselmassage met Skin Candy suikerpasta is het een huid verbeterende behandeling. De cursus bevat een theorie gedeelte en een praktijk gedeelte. Je oefent de behandeling op elkaar, dus je beleeft het zelf ook op de cursusdag. Er zijn 3 behandelingen die je kunt uitvoeren na deze cursus: hydraterend-huid verbeterend-reinigend.