Caption

Voordelen van Caption:

  •  – houdbaar zoals gel (9 dagen);
  •  – droogt drie keer sneller dan een gewone nagellak;
  •  – uitharding zonder UV of LED lamp;
  •  – versterkt de nagels;
  •  – geweldige glans;
  •  – natuurlijke nagel hoeft niet gevijld te worden;
  •  – snel te verwijderen met nagellak remover zonder aceton.

De lak is gemaakt met de speciale LacQ3 technology dat ervoor zorgt dat de lak langer blijft zitten. De lak heeft een geweldige glans en blijft net 9 dagen op de nagels zitten terwijl het de nagels sterker en gezonder maakt.

De lak is sneldrogende en is 3 keer zo snel droog als een normale nagellak. Uitharding is zonder UV of LED lamp. De natuurlijke nagel hoef je niet te vijlen. Caption is aan te brengen als een gewone nagellak en is zelf levelend. De structuur is vergelijkbaar met een gel lak. De speciale ontworpen kwast zorgt ervoor dat je makkelijk en strak langs de nagelriemen kan lakken. Caption is makkelijk in secondes te verwijderen met normale nagellak remover zonder aceton.

Dekkende kleur

De lak is sterk gepigmenteerd waardoor de lak heel dekkend is, dit betekend dat 70% van alle kleuren in een laag dekkend is! Caption heeft een geweldige glans.

Hoe aan te brengen?

Je brengt eerst de speciale Basecoat aan op de nagels. Breng na elke laag een druppel Caption Drying drops aan op de lak zodat het sneller droogt. Breng hierna de kleur naar keuze aan, 70% van de kleuren is in een laag dekkend. Sluit af met een topcoat.

Shop Caption

 Nailit nagelproducten

Nailit Products
Hét new-fashioned nagelstyling merk van de toekomst!
Gespecialiseerd in: Nails, Hands & Feet! 
Een ruim productassortiment van topkwaliteit met een wereldwijd bereik. 

Enough with excuses, Just Nailit! ✌?

Het assortiment producten in de acryllijn van Nailit Products geeft u de mogelijkheid een volledig behandelingsmenu aan te bieden in uw nagelstudio. De Sculpting Liquid kenmerkt zich als een acrylvloeistof die gemakkelijk te verwerken is, een gelijkmatige uitharding garandeert en een flexibele, sterke, optimaal hechtende kunstnagel geeft. Verwerkt zich als een romige consistentie in combinatie met Sculpting Powders, die zonder veel moeite en kracht perfect te vijlen is.

Nailit Products biedt drie UV/LED-gellijnen aan, namelijk SmoothGels, SculptGels & TopGels.
Alle voordelen van gels zijn verwerkt in deze productlijnen. Kristalheldere en ook vol gepigmenteerde gels die sterke, elastische kunstnagels creëren en gemakkelijk verwerkbaar zijn. SmoothGels voor snelle sets, SculptGels voor de zwaarder belaste nagels en als laatste de TopGels voor de perfecte afwerking met keuze uit een drietal hoogglans topcoats. Helder als glas of met glamourglitters.

De oceaan bevat lang bewaarde geheimen over jeugd en anti-veroudering. Kelp, Spirulina, dodezeezouten, mineralen en zoveel meer, vormen de magie van de oceaan en haar vruchtbare vruchten. Een krachtige basis verrijkt met organische componenten zoals, Aloë Vera, Jojoba olie, Shea Butter, Groene thee extract, Kokosnoot- en Amandelolie, Kaolinklei en Vitamines B5 en E, vervolmaakt de gegarandeerde formule van Indulge.

Met de oceaan aan de basis, geeft Indulge een nieuwe dimensie aan de betekenis van SPA oftewel ‘gezond door water’. Koester lichaam en geest met de hoog intensieve producten van Indulge, complete ‘treatments’ voor handen, voeten en lichaam.

Shop Nailit

 

Young Nails

Young Nails is opgericht door de broers Greg & Habib Salo. Zij zijn al ruim een decennia bezig om Young Nails op de kaart te zetten. Met vele revolutionaire producten zoals de Protein Bond (zuurvrije bonder voor super hechting) en het afweekbare, zeer flexibele ManiQ.

Het inmiddels tot wereldbedrijf uitgegroeide Young Nails stelt in alles de nagelstyliste centraal. Zo is een goede opleiding de onmisbare basis voor iedereen die het nagelvak ambieert.

Daarnaast staat een goed doordacht trainingsprogramma voor nagelstylistes en educators hoog in het vaandel en worden er zeer hoge eisen gesteld o.a. aan bedrijven die het product mogen distribueren en aan educators in de hele wereld. Zij zijn en blijven constant werken aan productontwikkeling en technieken om het voor ‘ons’ (nagelstylistes) nog beter, sneller en eenvoudiger te maken!

De slogan zegt het al: It’s all about you!

Shop Young Nails

 Mani•Q Color

Een ideaal product voor mensen die hun nagels verstevigd willen hebben of die een oplossing zoeken voor hun nagelprobleem, maar die geen kunstnagels willen het is niet dik maar wel sterk , de nagels kunnen niet meer inscheuren of dubbelvouwen. 

Tegenwoordig komt het veel  vaker voor dat nagels gelakt worden en dat er veel nagellak verkocht word.
Maar het nadeel van nagellak is dat het snel beschadigt  en langzaam droogt.
In merken nagellak is weinig verschil,  de 1 zal wat sneller droog zijn of wat meer dekkend dan de ander maar bijna altijd hebben ze hetzelfde probleem en dat is snel beschadigen.

ManiQ heeft 42 kleuren gellak  en kan ook als french manicure aangebracht worden en is een product dat droogtijd en beschadigingen verleden tijd maakt.

ManiQ blijft gemiddeld 4 tot 6 weken zitten en de uitgroei van de gellak die de stylist opbrengt  is bij te werken met dezelfde kleur nagellak die  u er los bij kunt kopen.

Dit product is ook te gebruiken voor de teennagels. Het is zo’n makkelijk product dat je het na een workshop al onder de knie hebt. Hierdoor is ManiQ voor iedereen geschikt die van mooie verzorgde nagels houdt, zelfs wanneer u dunne, broze of juist hele flexibele nagels heeft, of als u geen kunstnagels kunt dragen voor bijvoorbeeld werk of sport.

Shop Mani•Q Color

 One Minute Manicure

One Minute Manicure is een scrub op basis van natuurlijke oliën en (dode)zeezouten die een ervoor zorgen dat de huid zo zacht als zijde wordt.

Het is een puur natuurlijke formule. Dode zeezouten zorgen ervoor dat de dode huidcellen zacht verwijderd worden en de essentiële oliën van hoge kwaliteit zorgen voor een intensieve verzorging van uw huid. Begin de eerste week met ’s ochtend en ’s avonds scrubben. De tweede week eens per dag en daarna naar behoeven.

Shop One Minute Manicure