Massagetafels

Wie prijsbewust is, kiest uiteraard voor een massagetafel bij MAZ. Wij bieden een ruime keuze massagetafels voor ongekend lage prijzen, doordat wij zelf importeren.

Voor de ambulante masseur is ons koffermodel (inklapbaar) massagetafel zeer geschikt. Wilt u geen opklapbare massagetafel voor uw massagepraktijk, dan zal snel de keus vallen op een elektrische massagetafel.

Shop Massagetafels

 

 

Massage-olie

Massage olie is onmisbaar tijdens de massage. Deze tussenstof verzacht en vergemakkelijkt de wrijving. Verrijkt met een etherische olie biedt de geur ook een positieve invloed op de gemoedstoestand. Een absolute topper is Toco-Tholin die nu ook voordelige kennismakings-setjes op de massagemarkt heeft gebracht.

Shop Massage-olie

 

 

Toco-Tholin

Het goede oude huismiddel Toco-Tholin is bij veel mensen bekend. Het gaat dan vooral om het flesje met de rode dop. Deze bevat de volgende ingrediënten: pepermunt-, eucalyptus-, steranijs-, petitgrain-, lavendel-, rozemarijn-, kruidnagelolie en menthol. Maar er zijn nog meer Toco-Tholin producten. Er is balsem mild dat gebaseerd is op de druppels uit het fles maar waaraan menthol en kamfer is toegevoegd. Er is balsem speciaal waarbij Eucalyptus-olie, Kaneel-olie en Kruidnagel-olie met extra Menthol en Kamfer, de basis-ingrediënten vormen. Er zijn balsem warm en heet voor massage na sporten. Verder heeft Toco-Tholin vier fijne massage-oliën. En tot slot zijn er de skin-protector, was-lotion en broekenvet.

Shop Toco-Tholin