Mani•Q Color

Een ideaal product voor mensen die hun nagels verstevigd willen hebben of die een oplossing zoeken voor hun nagelprobleem, maar die geen kunstnagels willen het is niet dik maar wel sterk , de nagels kunnen niet meer inscheuren of dubbelvouwen. 

Tegenwoordig komt het veel  vaker voor dat nagels gelakt worden en dat er veel nagellak verkocht word.
Maar het nadeel van nagellak is dat het snel beschadigt  en langzaam droogt.
In merken nagellak is weinig verschil,  de 1 zal wat sneller droog zijn of wat meer dekkend dan de ander maar bijna altijd hebben ze hetzelfde probleem en dat is snel beschadigen.

ManiQ heeft 42 kleuren gellak  en kan ook als french manicure aangebracht worden en is een product dat droogtijd en beschadigingen verleden tijd maakt.

ManiQ blijft gemiddeld 4 tot 6 weken zitten en de uitgroei van de gellak die de stylist opbrengt  is bij te werken met dezelfde kleur nagellak die  u er los bij kunt kopen.

Dit product is ook te gebruiken voor de teennagels. Het is zo’n makkelijk product dat je het na een workshop al onder de knie hebt. Hierdoor is ManiQ voor iedereen geschikt die van mooie verzorgde nagels houdt, zelfs wanneer u dunne, broze of juist hele flexibele nagels heeft, of als u geen kunstnagels kunt dragen voor bijvoorbeeld werk of sport.

Shop Mani•Q Color