Sibel

Sibel is internationaal marktleider als producent van haar- en beautyproducten van hoge kwaliteit. Met een assortiment van meer dan 4.800 producten is Sibel actief in meer dan 60 landen. Sibel levert professioneel producten voor pedicures, kappers, schoonheidspecialisten en nagelstyliste

Shop Sibel

 

 

Bob Tuo

De handdoeken van BOB TUO zijn een en al comfort, voor u en voor uw klanten. Ze zijn van professionele kwaliteit, 100% kleurecht, krimpvrij en vormvast. Kortom, ze zijn helemaal aangepast aan het intensieve gebruik in uw salon. Zelfs na jaren zien de handdoeken van BOB TUO er nog als nieuw uit. Ze zijn bovendien perfect te combineren bij de kleuren van uw salon. Door het gebruik van speciale hoogwaardige kleurstoffen behouden de handdoeken hun kleur. Wassen mag op 90 GRADEN en de handdoeken zijn CHLOORBESTENDIG. De vele fijne lussen in het stof absorberen onmiddelijk al het vocht. Een kenmerk van topkwaliteit.

Shop Bob Tuo

 

 

Baburys

Heren laten zich verzorgen in stijl. Een knipbeurt gaat steeds vaker gepaard met het verzorgen van de gelaatsbeharing. Barburys by Sibel biedt de kapper alle tools om de mannelijke klanten een fris gelaat te geven. Dit splinternieuwe merk omvat scheermessen, een specifi eke selectie scheerkwasten en een selecte reeks Sibel-producten die van de kunst van het scheren de nieuwe mannentrend maken.

Shop Barburys

 

 

Proraso

Proraso, het No. 1 scheerproduct in de Italiaanse herenkapperszaak. Proraso is het best verkopende scheermerk van Italië sinds de jaren 40 vorige eeuw. Proraso is professionele kwaliteit. De scheerproducten zijn verrijkt met eucalyptus en menthol en zorgen voor een frisse start van de dag. Proraso is geschikt voor elk type baard, type huid en type man.

Shop Proraso

 

 

Ultron

Ultron brengt de nieuwste trends op vlak van elektrotoestellen. Alle artikelen – nieuwe producten en beproefde klassiekers – voldoen aan de specifieke eisen van professionele kappers.

Wie voor Ultron kiest, weet dat hij een ongeëvenaarde kwaliteit mag verwachten, of het nu om een schaar in titanium, een keramische straightener of een droogkap met ionentechnologie gaat.

Ultron staat synoniem voor vooruitstrevend design, doordachte ergonomie en ongekend gebruikscomfort. Dit topmerk onder de scharen en elektrische apparaten pakt al jaren uit met het nieuwste op het gebied van materialen en technologieën.

Shop Ultron

 

 

Original Best Buy

Een gamma professionele materialen, salonmeubilair en elektro speciaal

ontwikkeld voor de prijsbewuste kapper en schoonheidsspecialist.

Original wordt sinds begin 2014 op de internationale markt gelanceerd tegen permanent lage prijzen zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Original Best Buy

 

 

Cisoria

Ook in het gereedschap heeft Sibel de nodige vernieuwingen doorgevoerd. De roestvrije scharen van Cisoria by Sibel zijn het resultaat van voortdurende productinnovatie en jarenlange ervaring in gebruik. Het ergonomische karakter van het Cisoria-gamma zorgt voor een vlekkeloze handeling en groot gebruiksgemak. Weg polspijn bij het snijden, uitdunnen of texturen. Cisoria by Sibel geeft elke kapper de vrijheid om zijn creaties te vervolmaken.

Shop Cisoria

 

 

Hair Sculptor

Revolutionaire haarlijn die zowel mannen als vrouwen een vollere haardos geeft in een handomdraai. De twee producten in deze lijn – de “Hair Building Fibers” voor het bedekken van dunner wordend haar en de “Fixing Spray” voor de wind-, regen- en zweetbestendigheid, zijn verkrijgbaar voor verschillende haarkleuren.

Shop Hair Sculptor

 

 

Barbicide

Barbicide is een top-product dat Nederland gaat veroveren. In Amerika bestaat het al 60 jaar en is het niet meer weg te denken uit bijvoorbeeld kapsalons. De flacon met "The Blue Solution" staat daar in bijna elke salon centraal.

Wat is er dan zo bijzonder aan?

Hygiëne is een steeds belangrijker item in de vele beroepen voor uiterlijke verzorging. Als we niet oppassen krijgen virussen, bacteriën, schimmels en overig besmettelijk organisch leven de overhand met alle gevolgen van dien. Steeds vaker worden we geconfronteerd met ziektes als de Mexicaanse griep (H1N1) en zijn varianten, de Q-koorts, Hepatitis, HIV en niet te vergeten MRSA. Allemaal aandoeningen die ons een stempel laat drukken op salonhygiëne, het gebruik van Barbicide wordt een niet meer weg te cijferen onderdeel van deze salonhygiëne.

Shop Barbicide