Everlash

Everlash spreads voor snelle wimperverlenging!

Spread wimperextensions zijn bestsellers omdat ze gemakkelijk en snel aangebracht worden en tot een mooi vol resultaat leiden. Deze wimperextensions zijn bijzonder licht, synthetisch en waterbestendig.
De Everlash Spread wimperextensions bestaan uit 5-6 fijne haartjes welke als plukjes samengevoegd zijn. De korte (7mm) zwarte wimpers zijn de populairste bij onze klanten. Met een speciale lijm breng je de wimperplukjes één voor één aan op en tussen de eigen wimpers. Het resultaat blijft gegarandeerd wekenlang mooi, voelt natuurlijk aan en ziet er natuurlijk uit. Er zitten 80 wimperextensions in een doosje. Lengtes: Trim (5 mm), Short (7 mm), Medium (9 mm), Long (11 mm). Kleur: Zwart, Bruin, Blauw en Groen.

Wimperlijm voor Everlash wimperextensions

Wimperlijm voor Everlash Spread wimperextensions kun je het beste aanbrengen met speciale lijm voor wimperextensions. De wimperextensions blijven dan tot 6 weken lang op hun plaats (totdat de natuurlijke wimper uitvalt). De meestverkochte lijm voor Everlash Spread wimperextensions is de Everlash zwarte wimperlijm.

Shop Everlash