Caption

Caption maakt alle bestaande lakken én gellakken overbodig. Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn, maar CAPTION heeft het allemaal: makkelijk thuis aan te brengen, droogt zo snel als het licht waardoor een lamp niet meer nodig is, glanst als een spiegel en wordt zo hard als gel. De lak kan tot wel 9 dagen blijven zitten en is vervolgens binnen enkele seconden te verwijderen met gewoon een nagellakremover.

Elke Beauty addict kent het wel; snel even je nagels lakken, niet lang genoeg gewacht met drogen en het eerst zo prachtige resultaat is ineens helemaal niet meer zo mooi. Om de drie dagen weer je nagels lakken... Met CAPTION is dit verleden tijd! Je lakt je nagels waar je wilt en wanneer je maar wilt, want de ongeëvenaarde droogtijd van deze lak maakt alles mogelijk. Wanneer je bij vinger nummer tien bent, is vinger nummer één alweer touch dry. Daarnaast geeft één kleurlaag 100% dekking dankzij de ultra hoge pigmentatie van deze lak. Zo breng je gemakkelijk en snel de base coat, kleur en top coat over elkaar aan. En dat niet alleen, de touch dry fase van alle drie de lagen gaat in slechts enkele minuten over in een gel-hardheid. Zónder het gebruik van een UV lamp of andere hulpmiddelen.

Een superieure droogtijd, glans én duurzaamheid. CAPTION maakt het mogelijk omdat de lak voorzien is van LacQ3, een unieke next generation technologie met meerdere patenten, die zorgt voor een perfecte gel-achtige manicure die zelfstandig uithardt. Het resultaat is een lak die  gemakkelijk is aan te brengen, super snel droogt en tot wel drie keer langer blijft zitten dan normaal.

Bovendien wordt de natuurlijke nagel steeds sterker door de versteviger in de Basecoat. Het speciale kwastje maakt het lakken super makkelijk en door de hoge pigmentatie dekken vrijwel alle kleuren in 1 laag. Zelfs zwart! De Caption collectie bestaat uit 60 kleuren, 18 topeffecten, basecoat, (matte) topcoat) en de drops voor nog sneller drogen!

Shop Caption