Scandinavian Skin Candy

Scandinavian Skin Candy

Scandinavian Skin Candy is een professioneel, met xylitol verrijkt sugaring merk uit Finland. Al onze gepatenteerde pasta’s bevatten Xylitol, een ingrediënt dat de pasta effectiever, hydraterend en hygiënisch maakt en makkelijk hanteerbaar.

  • Natuurlijke ingrediënten
  • Gemakkelijk te gebruiken, duurzame resultaten
  • Comfortabelere behandeling
  • Verwijdert zelfs de kortste lichaamsbeharing gemakkelijk zonder pijn
  • De tijd tussen de behandelingen kan langer zijn
  • Minder irritatie en ingegroeide haartjes
  • Haargroei vermindert
  • Maakt de huid fluweelzacht en zoet als snoep

Xylitol in onze producten

Door het toevoegen van Xylitol in alle Scandinavian Skin Candy pasta's, is de ontharing gemakkelijker dan ooit tevoren, terwijl er minder roodheid of irritatie van de huid ontstaat, in vergelijking  met de traditionele pasta. Met de toevoeging van  Xylitol bevat de pasta suikeralcoholen, die de pasta ook hydraterend en antibacteriëel maken.

Shop SKIN CANDY

BCL Spa

BCL SPA is in 2011 begonnen als de eerste complete lijn van professionele spa-ervaring producten met gecertificeerde biologische ingrediënten voor een ​​puur biologische ervaring in de salon met luxe, exotische ingrediënten die kalmeren en verrijken.

Wat is BCL?

Bij BCL geloven zij dat ware schoonheid wordt bereikt van binnen naar buiten en al het andere is slechts oppervlakkig. Onze zintuigen bepalen hoe we ons voelen en ons gevoel bepaalt hoe we eruit zien.

Deze productlijn maakt gebruik van de natuur en wetenschap. Door het gebruik van deze behandelingen kunt u op een unieke en strategische manier uw lichaam voeden. Hierdoor worden de 5 zintuigen gestimuleerd voor een totale ontspanning van lichaam, geest en ziel.

Met gecertificeerde biologische ingrediënten en 's Werelds meest waardevolle essentiële oliën en natuurlijke extracten worden gemengd met de zeldzame en exotische Argan olie uit Marokko. Hierdoor ervaart u een veilig, zuiver en verfrissend gevoel bij de Spa of bij u thuis.

 

Shop BCL Spa

 

Indulge
Nailit products

De oceaan bevat lang bewaarde geheimen over jeugd en anti-veroudering. Kelp, Spirulina, dodezeezouten, mineralen en zoveel meer, vormen de magie van de oceaan en haar vruchtbare vruchten. Een krachtige basis verrijkt met organische componenten zoals, Aloë Vera, Jojoba olie, Shea Butter, Groene thee extract, Kokosnoot- en Amandelolie, Kaolinklei en Vitamines B5 en E, vervolmaakt de gegarandeerde formule van Indulge.

Met de oceaan aan de basis, geeft Indulge een nieuwe dimensie aan de betekenis van SPA oftewel ‘gezond door water’. Koester lichaam en geest met de hoog intensieve producten van Indulge, complete ‘treatments’ voor handen, voeten en lichaam.

Relax,
Refresh,
Renew,
feel
 Indulged

Shop Indulge

One Minute Manicure

Verleidelijk en zacht. One Minute Manicure exfolieert, herstelt en hydrateert de huid met een aantrekkelijke botanische mix op basis van essentiële oliën en triple-gefreesd Dode Zee minerale zouten.

Gebruik van One Minute Manicure:
Het zout en olie van de One Minute Manicure goed schudden om het met elkaar te laten mengen. Breng vervolgens een kleine hoeveelheid One Minute Manicure aan op handen of voeten, met cirkelvormige bewegingen met de handen wrijven voor een natuurlijke en effectieve afschilfering van de dode huidcellen. Scrub ook met de One Minute Manicure rond het nagelbed om de dode nagelriemen te verwijderen en de bloedsomloop te verbeteren.
Afspoelen met handwarm water en de huid droog deppen. Masseer de resterende olie van One Minute Manicure in de huid, nagels en nagelriemen tot het volledig geabsorbeerd is. Dankzij de One Minute Manicure zullen de handen per direct zijdezacht aanvoelen door deze behandeling van één enkele minuut!

Shop One Minute Manicure