Cursussen Modules

Onze Opleidingen

Enjoy Nails biedt verschillende opleidingen aan om u op te leiden tot professioneel nagelstylist. Van een manicure tot een Allround cursus. Onze opleidingen zijn opgebouwd uit losse modules. U kunt iedere dinsdag (09:00 - 14:00) en iedere zaterdag (9:00 - 14:00) instromen op afspraak.

Hiermee heeft u de mogelijkheid zich te specialiseren in bepaalde technieken van nagelstyling. U kunt deze modules los volgen of als combinatie. Combinatie opleidingen zijn aantrekkelijker omdat deze de benodigde basisonderdelen bevatten en tegen een scherpe prijs worden aangeboden.

Met de cursus nagelstyling van Enjoy Nails kun je binnen 4 lessen al zelfstandig een mooie nagelverlenging maken met een french manicure of glittertopjes.

Nagelstyling is een vrij beroep en kent een hele lage investering 's drempel. Met een praktijk aan huis of met een bezoekservice (mobiele nagelstudio) is een goed bedrijf op te bouwen .Flexibele werktijden zorgen ervoor dat het beroep van manicure/nagelstylist goed is te combineren met andere beroepen zoals schoonheidsspecialiste, kapper, welness behandelingen en pedicure, maar ook vele andere beroepen. Daarnaast is het makkelijk in pas baar in verschillende levens- en gezinsomstandigheden. De tijden bepaal je zelf. In dit beroep ben je verzekerd van goede verdiensten, mede door de verkoop van verschillende producten.

Er wordt lesgegeven met het hoogstaande merken van o.a. Young Nails , CND en Nailit products. In deze  lessen leer je o.a vijltechnieken, met tips, sjablonen en de supersnelle reverse techniek te werken. De klassen zijn niet groter dan 6 personen, hierdoor krijg je erg veel persoonlijke aandacht en is er de ruimte voor advies/ cursus op maat. 

De cursus nagelstyling van Enjoy Nails biedt  een uitgebreid cursusaanbod aan, naar ieders wens en financiële mogelijkheden. Al onze nagelopleidingen bevatten een theorie- en praktijkgedeelte.

De cursusboeken hebben handige stappenplannen welke na de opleiding ook zeer veel nut hebben. De cursussen bestaan uit verschillende modulussen deze worden afgesloten met een certificaat, die na het succesvol uitvoeren van een praktijkopdracht uitgewerkt wordt.

Enjoy Nails is er altijd voor haar leerlingen. Daarom zorgen wij voor een gedegen individuele begeleiding en hebben wij standaard review-dagen in de cursusduur opgenomen. Tijdens deze dagen kunnen onze cursisten terug komen om aan te tonen hoe ze in de praktijk zijn 'gegroeid', en kunnen wij u helpen de puntjes op de i te zetten en met eventuele praktijk problemen.

Tijdens de reviews komen zaken als snelheid en perfectie aan bod. Juist na het afronden van je opleiding loop je vaak tegen praktijk problemen aan, waar wij u graag bij helpen. Via de telefoon, e-mail of persoonlijk tijdens de review dagen.

Als het even tegen zit sta je bij Enjoy Nails dus niet alleen!

Voor de ervaren nagelstylist hebben wij de mogelijkheid om individuele begeleiding te krijgen voor perfectionering en- of wedstrijdbegeleiding. Wil je meer weten over onze nagelopleidingen of producten? Neem dan contact met ons op.

Klik hier voor onze algemene voorwaarden.

Cursussen Modules