Lomasi

Deze lijn heeft 3 hoofdproducten waaronder crèmes, lotions en scrubs voor dagelijks gebruik.
Geschikt voor zowel de handen als op het lichaam.

Lomasi's speciale mix van ingrediënten maakt de lotions en crèmes soepel om te smeren en worden volledig door de huid geabsorbeerd. Natuurlijke hydraterende en kalmerende werking, parabeen vrij. De scrubs bevatten suiker, welke snel oplost, verwijdert dode huidcellen en verzacht uw handen, zonder de huid te beschadigen. Iedere geur is een combinatie van essentiële oliën en verzachtende middelen.

Cucumber & Aloë

Cucumber (komkommer) en Aloë tezamen zorgen voor verfrissende, verlichtende ervaring Ginger (gember) is bekend om zijn levenskrachtige power en lange levensduur en heeft dan ook een ontstekingsremmende werking. Lime (limoen) reinigt de huid. Ook bevat het phyto-hormonen en vitamines die de huid ontgiften en het verouderingsproces vertragen.

Mango & Coconut

De combinatie van mango en coconut (kokosnoot) zorgt voor een tropische ervaring! Mango is door de tijd heen vaak gebruikt om de droge en schilferige huid te kalmeren.De kokosnoot olie werkt verfrissend en helpt de vochtinbrengende, kalmerende werking van de Mango omdat de olie zeer snel intrekt.

Pomegranate

Door de zoete geur van de pomegranate, sta je niet meteen stil bij zijn krachtige werking.Beschermt tegen de effecten van vervuiling chemicaliën en stress.

Shop Lomasi