Scandinavian Skin Candy

Scandinavian Skin Candy

Scandinavian Skin Candy is een professioneel, met xylitol verrijkt sugaring merk uit Finland. Al onze gepatenteerde pasta’s bevatten Xylitol, een ingrediënt dat de pasta effectiever, hydraterend en hygiënisch maakt en makkelijk hanteerbaar.

  • Natuurlijke ingrediënten
  • Gemakkelijk te gebruiken, duurzame resultaten
  • Comfortabelere behandeling
  • Verwijdert zelfs de kortste lichaamsbeharing gemakkelijk zonder pijn
  • De tijd tussen de behandelingen kan langer zijn
  • Minder irritatie en ingegroeide haartjes
  • Haargroei vermindert
  • Maakt de huid fluweelzacht en zoet als snoep

Xylitol in onze producten

Door het toevoegen van Xylitol in alle Scandinavian Skin Candy pasta's, is de ontharing gemakkelijker dan ooit tevoren, terwijl er minder roodheid of irritatie van de huid ontstaat, in vergelijking  met de traditionele pasta. Met de toevoeging van  Xylitol bevat de pasta suikeralcoholen, die de pasta ook hydraterend en antibacteriëel maken.

Shop SKIN CANDY

 

BCL Spa

BCL SPA is in 2011 begonnen als de eerste complete lijn van professionele spa-ervaring producten met gecertificeerde biologische ingrediënten voor een ​​puur biologische ervaring in de salon met luxe, exotische ingrediënten die kalmeren en verrijken.

Wat is BCL?

Bij BCL geloven zij dat ware schoonheid wordt bereikt van binnen naar buiten en al het andere is slechts oppervlakkig. Onze zintuigen bepalen hoe we ons voelen en ons gevoel bepaalt hoe we eruit zien.

ManiSation en PediSation maakt gebruik van de natuur en wetenschap. Door het gebruik van deze behandelingen kunt u op een unieke en strategische manier uw lichaam voeden. Hierdoor worden de 5 zintuigen gestimuleerd voor een totale ontspanning van lichaam, geest en ziel.

ManiSation

Deze Manicure behandeling is de eerste PARABEN-vrije formule met natuurlijke extracten om direct professionele resultaten te leveren. De manicure behandeling is rijk aan Citrus, Vitaminen en Anti-oxidanten. De vier eenvoudige maar zeer effectieve stappen maken het gemakkelijk om de huid te vernieuwen, te verjongen, te revitaliseren en te voeden.

PediSation

Deze Pedicure behandeling maakt gebruik van de kracht uit de natuur en wetenschap. De kalmerende Lavendel en Anti-oxidant-rijke behandeling is een innovatieve methode en is eenvoudig te gebruiken. PediSation reinigt, verzacht, herstelt en bevordert het herstel van de huid. Hierdoor verzachten de voeten waardoor ze weer als 'nieuw' aanvoelen.

SPA Organics

Naturally Simple is één oplossing om te voldoen aan de behoeftes van elke spa-klant. SPA Organics is de eerste alles-in-één behandeling voor handen, voeten en het lichaam met gecertificeerde biologische ingrediënten. 's Werelds meest waardevolle essentiële oliën en natuurlijke extracten worden gemengd met de zeldzame en exotische Argan olie uit Marokko. Hierdoor ervaart u een veilig, zuiver en verfrissend gevoel bij de Spa of bij u thuis.

Shop BCL Spa

 

Frutique Beauty By Nature

Gecreëerd door de natuur, geperfectioneerd door wetenschap. Frutique bestaat uit 8 producten met krachtige formules die op vruchten zijn gebaseerd. Ontdek de helende voordelen van fruit voor de huid. Een dagelijkse doses Frutique is aan te raden voor elke huidtype.

Shop Frutique

 

 

Sibel Skin Care

Sibel Skin care biedt een uitgebreid gamma schoonheidsproducten voor gezicht, lichaam, handen en voeten. Het speelt in op de tendensen van de markt en heeft oplossingen voor een scala aan schoonheidsverzorgingen, voor elke huidtype. De producten van Skin Care zijn exclusief voorbehouden aan de beautysalon en kenmerken zich met een goede kwaliteit en een scherpe prijs.

Shop Sibel Skin Care